Klanttevredenheid
8.9
tevreden.nl

Auto uitdeuken?

Het oplopen van schade is nooit prettig. Een deuk in uw auto wilt u zo snel mogelijk verholpen hebben. Bij A.A.S Dagherstel® herstellen we kleine autoschades binnen één dag én tegen een vaste prijzen zodat je weet waar je aan toe bent.

Zoek een vestiging

Uitdeuken auto

Deuken zijn er in alle soorten en maten. Heeft u een deuk zonder lakschade dan kan deze in veel gevallen worden hersteld met uitdeuken zonder spuiten zonder dat het beschadigde deel hoeft worden over gespoten. Voorheen moest bij een deukje met lakschade de gehele auto opnieuw gespoten worden. Hierdoor kunnen de kosten behoorlijk oplopen. Tegenwoordig kunnen deukjes met lakschade worden hersteld doormiddel van spotrepair. In dit geval zal alleen het herstelde deel opnieuw gespoten worden.

Auto uitdeuken binnen 1 dag

Vaak wordt gedacht dat uitdeuken een dure en tijdrovende klus is. Gelukkig is dat niet altijd waar. Hoe lang het duurt en wat de kosten zijn, is afhankelijk van de grootte van de deuk. Wanneer een deuk niet wordt uitgedeukt, kan deze gaan roesten. Laat daarom tijdig uw auto uitdeuken bij één van onze A.A.S. vestigingen bij u in de buurt.

Auto uitdeuken

uitdeuken auto

Auto uitdeuken kosten

De kosten voor het uitdeuken is afhankelijk van een aantal factoren. Er wordt gekeken naar de grootte van de deuk, de locatie van de schade, het type auto én ook de lak(kleur) van de auto speelt daarbij een rol. Wist je dat een auto uit 2, 3 of soms ook wel 4 lagen lak kan bestaan, en dat sommige kleuren veel moeilijker te spuiten zijn dan anderen? Bij A.A.S. Dagherstel® hebben we een aantal deuk schades gedefinieerd en deze herstellen wij voor een vaste prijs. Bekijk al onze vooraf gedefinieerde schades én de prijzen ↩️

Naar de menukaart

Een greep uit onze schade menukaart

Wijkt jouw schade af van hetgeen wij hier aanbieden? Geen zorgen, wij helpen je graag. Vraag in dit geval een vrijblijvende prijsopgave aan en je ontvangt van ons binnen 1 werkdag een reactie!

Auto uitdeuken?
Zoek een vestiging

Met 95 vestigingen door heel Nederland zit er bijna altijd wel een A.A.S. Dagherstel® vestiging in de buurt. Zoek hieronder eenvoudig de dichtstbijzijnde vestiging door je postcode of plaatsnaam in te vullen.

Uitdeuken auto

Schrijf je snel in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!