Klanttevredenheid
8.9
tevreden.nl

Werkwijze omtrent het coronavirus

De gezondheid en veiligheid van onze medewerkers en klanten zijn voor ons het allerbelangrijkste. Alle A.A.S. vestigingen volgen uiteraard de richtlijnen van de officiële instanties en hebben daarop de bedrijfsvoering aangepast. Dit betekent onder andere dat we geen handen schudden, 1.5 meter afstand houden van elkaar en ons personeel thuis houden indien zij ziekteverschijnselen vertonen óf als een gezinslid koorts heeft.

Daarnaast zijn er extra maatregelen getroffen richting de recepties, leenauto’s en uiteraard ook uw auto. Zo worden dagelijks de receptie, deurklinken en wachtruimtes gedesinfecteerd. Dat geldt ook voor alle leenauto’s en natuurlijk uw auto vooraf aan de aflevering. Met deze maatregelen hopen we bij te kunnen dragen aan dit maatschappelijk probleem.

Onze werkwijze

Werkwijze A.A.S. Dagherstel® Coronavirus

1. Wij helpen je graag, ook in deze crisis tijd. Je kunt je kleine schade bij een van onze vestigingen melden door hier de schade te berekenen óf een vrijblijvende prijsopgave aan te vragen. Wij vragen je alle velden zo uitgebreid mogelijk in te vullen, vooral de foto’s van de schade zijn van belang.

2. Binnen 1 werkdag zal onze vestiging telefonisch contact met je opnemen om uw schademelding samen te doorlopen.

3. We komen je auto ophalen en nemen, desgewenst, een leenauto (€ 25,- per dag) voor je mee.*

4. Na herstel leveren wij je auto weer als nieuw én gedesinfecteerd bij je af.

*Wil je toch gewoon langs komen om de schade te laten beoordelen of om zelf de auto te brengen voor het herstel? Dat kan natuurlijk ook. We zijn gewoon open en hebben passende maatregelen getroffen op onze vestigingen!

Veelgestelde vragen

Ik wil liever niet zelf langskomen met mijn auto, welke service(s) bieden jullie?
Wij willen je graag helpen, zeker nu. Daarom regelen we nu alles op afstand en we komen je auto ophalen en weer als nieuw terugbrengen. Uiteraard nemen we daarbij maximale  voorzorgsmaatregelen.

Moet ik zelf mijn auto wegbrengen naar het schadeherstelbedrijf?
Nee, dat mag uiteraard wel, maar je kunt gebruik maken van een gratis haal- en breng service.

Kan ik gebruik maken van een leenauto?
Je kunt, indien gewenst, gebruik maken van een leenauto tegen een vergoeding van € 25,- per dag. De mogelijkheden hiervoor worden besproken tijdens het telefonische intake gesprek. De leenauto wordt vooraf gedesinfecteerd. Desgewenst nemen we de leenauto direct mee als wij je auto voor herstel komen ophalen.

Wordt mijn auto schoongemaakt na het herstel?
Ja, de auto wordt zowel van binnen als buiten gereinigd en gedesinfecteerd.

Draagt de auto/vervangende auto geen virus mee of het personeel wat er aan werkt?
Om zo zorgvuldig mogelijk te zijn, wordt de auto bij binnenkomst en bij aflevering gedesinfecteerd. Zoals te lezen is op de website van het RIVM, kan het virus maar kort overleven buiten het lichaam. Maar ook hier willen we zoveel mogelijk de risico’s minimaliseren.

Bron: RIVM

In de vervangauto rijdt iedereen: is dat wel veilig?
Alle leenauto’s worden zowel bij binnenkomst als bij uitgifte gedesinfecteerd.

Is het nu wel de juiste tijd om mijn schade te laten herstellen?
Veel van onze klanten zijn nu thuis aan het werk. Dat betekent dat de auto wat beter gemist kan worden. Bovendien help je onze schadeherstelbedrijven juist door nu de schade te laten herstellen. Onze bedrijven hebben zwaar te lijden onder deze omstandigheden. Onze branchevereniging FOCWA deed daarom de volgende oproep:

"FOCWA, de brancheorganisatie voor schadeherstelbedrijven nodigt consumenten en bedrijven in Nederland op om, ondanks de coronacrisis, schades aan auto's, caravans en campers te laten herstellen. Aangesloten FOCWA-bedrijven nemen verregaande maatregelen op het vlak van hygiëne en volgen strikt de richtlijnen van het RIVM op. Nederlanders kunnen dus met een gerust hart hun voertuig laten herstellen bij FOCWA-bedrijven."

Lees hier het volledige persbericht.

Namens alle medewerkers van onze schadeherstelbedrijven wensen wij iedereen sterkte en succes in deze tijd. Laten we er samen alles aan doen om verspreiding van het virus tegen te gaan. Zorg goed voor jezelf en voor iedereen om je heen.

Schrijf je snel in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!