Klanttevredenheid
8.9
tevreden.nl

Parkeerdeukje

Een klein deukje (max. twee euromunt) waarbij de lak duidelijk niet beschadigd is (geen witte onderlaag zichtbaar). 

Klanttevredenheid
8.9
tevreden.nl

Parkeerdeukje repareren

Klein parkeerdeukje waarbij de lak duidelijk niet beschadigd is (er is geen witte onderlaag te zien).

Herstellen van een parkeerdeukje

Een parkeerdeukje verwijderen doen wij als volgt. Met speciaal gereedschap en een UV-lamp wordt het deukje nauwkeurig weggewerkt, zonder dat hierbij de lak aangetast wordt. Door van binnenuit volgens een vaststaand patroon druk uit te oefenen op het parkeerdeukje, verdwijnt deze beetje bij beetje, totdat de deuk volledig verdwenen is. Op deze manier een klein deukje er uit halen noemen ze ook wel “uitdeuken zonder spuiten”. Helaas kunnen niet alle parkeerdeukjes via bovenstaande techniek eruit gehaald worden. Soms kan de hersteller er niet bij met zijn gereedschap of zit er een hard deel achter de parkeerdeuk waardoor er geen ‘deukmassage’ mogelijk is. Bijvoorbeeld bij het handvat of rondom de dop van de benzinetank. Parkeerdeukjes laten herstellen die zich op een vouwlijn bevinden kunnen niet via deze techniek gerepareerd worden.

Lees meer

Tarief inclusief BTW*

€ 75,-

Garantie

Op al onze reparaties heb je 4 jaar BOVAG garantie.

Extra's

Heb je een 2e (parkeer)deukje? Laat deze dan tegelijk herstellen voor slechts € 25,- incl. btw extra.

Heb je meer schade?

Dat is heel vervelend. Bereken de totale schade via onze online autoschade calculator en weet binnen een paar klikken waar je aan toe bent!

* Helaas kunnen niet alle parkeerdeukjes hersteld worden met de zogenaamde ‘deukmassage’. Soms kan de hersteller er niet bij met zijn gereedschap of zit er een hard deel achter de deuk waardoor er geen ‘deukmassage’ mogelijk is. Bijvoorbeeld bij het handvat of rondom de dop van de benzinetank. Ook kunnen deukjes die zich op een vouwlijn bevinden niet gerepareerd worden met deze techniek.

** We willen je erop wijzen dat het altijd kan voorkomen dat bepaalde schade om uiteenlopende redenen niet kan worden hersteld binnen één dag of tegen de vaste prijzen die wij hanteren. De schadehersteller waarbij je een afspraak hebt zal je in dat geval precies vertellen waarom en de meer- of minderprijs met je doornemen.

Vind een A.A.S. Dagherstel® vestiging in de buurt

Bij A.A.S. Dagherstel® zijn 95 autoschadeherstelbedrijven aangesloten. Zo is er altijd wel een bedrijf bij jou in de buurt!

Wijkt je schade af van de schade zoals hierboven beschreven?

Vraag dan geheel vrijblijvend een prijsopgave aan.

Prijsopgave aanvragen
Klanttevredenheid
8.9
tevreden.nl

Klanten aan het woord

Gemeten via onafhankelijk onderzoeksplatform

Tevreden.nl

“ helemaal waardeloos ten eerste stond de leenauto niet zoals afgesproken klaar het herstel duurde ipv van aangeven 3 dgn 14 dgn ten derde een smoes ophangen om de vertraging te verbloemen niet teruggebeld worden donderdag klaar zegge... ”

geplaatst op 27-11-2023

“ Goede service en correcte benadering ”

geplaatst op 27-11-2023

“ Mijn ervaring met van Gils Autoschadeherstel is zeer positief. Zeer klantvriendelijke benadering en niets is hen te veel om het de klant naar de zin te maken. Vaklui ! ”

geplaatst op 27-11-2023

“ Het duurde vanwege drukte een beetje lang voor de auto hersteld kon worden, maar dat was niet zo erg. De service was echt super. Hele aardige werknemers en ze houden zich aan de afspraken. Erg tevreden. ”

geplaatst op 27-11-2023

“ Heb eigenlijk geen contact gehad met dit schadebedrijf. M’n auto was aangemeld bij AAS Forepark in Den Haag. Die hebben een lange wachtlijst. Omdat ik niet zolang zonder auto kan, hebben zij geregeld dat de schade in Roelofarendsveen ... ”

geplaatst op 27-11-2023