Klanttevredenheid
8.9
tevreden.nl

Parkeerdeukje

Een klein deukje (max. twee euromunt) waarbij de lak duidelijk niet beschadigd is (geen witte onderlaag zichtbaar). 

Klanttevredenheid
8.9
tevreden.nl

Beschrijving beschadiging

Klein parkeerdeukje waarbij de lak duidelijk niet beschadigd is (er is geen witte onderlaag te zien).

Grootte van de beschadiging

Het parkeerdeukje mag een maximale grootte hebben van een twee euromunt.

Het herstel

Een parkeerdeukje verwijderen doen wij als volgt. Met speciaal gereedschap en een UV-lamp wordt het deukje nauwkeurig weggewerkt, zonder dat hierbij de lak aangetast wordt. Door van binnenuit volgens een vaststaand patroon druk uit te oefenen op het parkeerdeukje, verdwijnt deze beetje bij beetje, totdat de deuk volledig verdwenen is. Dit noemen ze ook wel “uitdeuken zonder spuiten”. Helaas kunnen niet alle parkeerdeukjes via bovenstaande techniek eruit gehaald worden. Soms kan de hersteller er niet bij met zijn gereedschap of zit er een hard deel achter de parkeerdeuk waardoor er geen ‘deukmassage’ mogelijk is. Bijvoorbeeld bij het handvat of rondom de dop van de benzinetank. Parkeerdeukjes verwijderen die zich op een vouwlijn bevinden kunnen niet via deze techniek gerepareerd worden.

Tarief inclusief BTW*

€ 75,-

Garantie

Op al onze reparaties heb je 4 jaar Focwa garantie.

Extra's

Heb je een 2e (parkeer)deukje? Laat deze dan tegelijk herstellen voor slechts € 25,- incl. btw extra.

* Helaas kunnen niet alle parkeerdeukjes hersteld worden met de zogenaamde ‘deukmassage’. Soms kan de hersteller er niet bij met zijn gereedschap of zit er een hard deel achter de deuk waardoor er geen ‘deukmassage’ mogelijk is. Bijvoorbeeld bij het handvat of rondom de dop van de benzinetank. Ook kunnen deukjes die zich op een vouwlijn bevinden niet gerepareerd worden met deze techniek.

** We willen je erop wijzen dat het altijd kan voorkomen dat bepaalde schade om uiteenlopende redenen niet kan worden hersteld binnen één dag of tegen de vaste prijzen die wij hanteren. De schadehersteller waarbij je een afspraak hebt zal je in dat geval precies vertellen waarom en de meer- of minderprijs met je doornemen.

Klanttevredenheid
8.9
tevreden.nl

Klanten aan het woord

“ netjes, correct en snelle service ”

geplaatst op 25-03-2020

“ Dit is voor mij de tweede keer dat ik mijn auto hier naar toe hebt gebracht voor relatief lichte schades. Beide keren is mijn auto met zorg weer klaar gemaakt en bij de intake is duidelijk verteld wat er moest gebeuren en de kosten vielen a... ”

geplaatst op 25-03-2020

“ Ik kom er jaren. dat zegt genoeg ”

geplaatst op 25-03-2020

“ De ervaring is positief. Er werken betrokken mensen die de schade kundig en volledig afhandelen. ”

geplaatst op 25-03-2020

“ Ik ben correct geholpen vanaf het eerste bezoek waar de schade werd opgenomen, gegevens in werden gevoerd en een afspraak voor de reparatie werd gemaakt. Op die dag werd mijn auto volgens afspraak opgehaald en na herstel van de schade weer ... ”

geplaatst op 25-03-2020

Zoek een schadehersteller bij u in de buurt

Vind schadehersteller

Schrijf je snel in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!