Klanttevredenheid
8.9
tevreden.nl

Sterretje in de voorruit

Iedereen krijgt er wel eens mee te maken: tok! Een opvliegend steentje zorgt voor een ster in de voorruit van je auto. Dit sterretje in de ruit van je auto is niet alleen hinderlijk maar kan ook uitlopen tot een scheur in je ruit. 

Klanttevredenheid
8.9
tevreden.nl

Beschrijving beschadiging

Een opvliegend steentje of een klein hard voorwerp kan een beschadiging of sterretje in je voorruit veroorzaken. Als het sterretje in het gezichtsveld zit, kan dat best hinderlijk zijn. Daarnaast kan de ster in je voorruit uitlopen tot een scheur in de ruit. Laat het sterretje daarom herstellen bij een A.A.S. Dagherstel® vestiging voor een vaste prijs. Enne, het 2e sterretje repareren wij gratis voor je!

Grootte van de beschadiging

Een ster in de voorruit mag een maximale grootte hebben van een twee euromunt.

Het herstel

Nadat het sterretje in de voorruit zorgvuldig is gereinigd, wordt deze met hars gevuld. Het hars wordt gedroogd met speciaal UV-licht. Vervolgens wordt het glas met een speciale poetsmachine glad geschuurd. Dit noemen we ook wel polijsten. 

Tarief inclusief BTW*

€ 60,-

Garantie

Op al onze reparaties heb je 4 jaar Focwa garantie.

Extra's

Een eventueel 2e ster in de voorruit repareren wij gratis! Controleer zeker of het sterretje niet wordt vergoed door je verzekeraar. Bij veel verzekeraars is dat namelijk zo. Uiteraard willen wij dit ook voor je navragen bij je verzekeraar.

* Standaard houden we aan dat een sterretje in de voorruit kleiner moet zijn dan een twee euromuntstuk om deze goed te kunnen repareren. Toch kan het voorkomen dat zelfs een sterretje van een euromuntstuk niet meer te repareren valt. Dat heeft te maken hoe het voorwerp(je) de ruit heeft geraakt en is alleen te beoordelen door een expert. Mocht dit het geval zijn, zal je schadehersteller dit mededelen en alternatieven voorstellen.

** We willen je erop wijzen dat het altijd kan voorkomen dat bepaalde schade om uiteenlopende redenen niet kan worden hersteld binnen één dag of tegen de vaste prijzen die wij hanteren. De schadehersteller waarbij je een afspraak hebt zal je in dat geval precies vertellen waarom en de meer- of minderprijs met je doornemen.

Klanttevredenheid
8.9
tevreden.nl

Klanten aan het woord

“ bijzonder klantvriendelijk, uitstekende service ”

geplaatst op 02-07-2020

“ bijzonder klantvriendelijk, uitstekende service ”

geplaatst op 02-07-2020

“ uitstekend ”

geplaatst op 01-07-2020

“ Wat een fijn bedrijf! Van de medewerker achter de receptie tot aan de schadehersteller. Je kunt hier merken: vakmanschap en klantvriendelijkheid staan hier voorop! ”

geplaatst op 01-07-2020

“ Algemene goede indruk, correct geholpen, vrij snelle afhandeling van schade, goede regeling met verzekeringsmaatschappij en prima verholpen van de schade. ”

geplaatst op 01-07-2020

Zoek een schadehersteller bij u in de buurt

Vind schadehersteller

Schrijf je snel in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!