Klanttevredenheid
8.9
tevreden.nl

Sterretje in de voorruit

Iedereen krijgt er wel eens mee te maken: tok! Een opvliegend steentje zorgt voor een ster in de voorruit van je auto. Dit sterretje in de ruit van je auto is niet alleen hinderlijk maar kan ook uitlopen tot een scheur in je ruit. 

Klanttevredenheid
8.9
tevreden.nl

Sterretje in voorruit herstellen

Een opvliegend steentje of een klein hard voorwerp kan een beschadiging of sterretje in je voorruit veroorzaken. Als het sterretje in het gezichtsveld zit, kan dat best hinderlijk zijn. Daarnaast kan de ster in je voorruit uitlopen tot een scheur in de ruit. Laat het sterretje daarom herstellen bij een A.A.S. Dagherstel® vestiging voor een vaste prijs. Enne, het 2e sterretje repareren wij gratis voor je!

Grootte van de beschadiging

Een ster in de voorruit mag een maximale grootte hebben van een twee euromunt.

Tarief inclusief BTW*

€ 60,-

Garantie

Op al onze reparaties heb je 4 jaar Focwa garantie.

Extra's

Een eventueel 2e ster in de voorruit repareren wij gratis! Controleer zeker of het sterretje niet wordt vergoed door je verzekeraar. Bij veel verzekeraars is dat namelijk zo. Uiteraard willen wij dit ook voor je navragen bij je verzekeraar.

Heb je meer schade?

Dat is heel vervelend. Bereken de totale schade via onze online autoschade calculator en weet binnen een paar klikken waar je aan toe bent!

* Standaard houden we aan dat een sterretje in de voorruit kleiner moet zijn dan een twee euromuntstuk om deze goed te kunnen repareren. Toch kan het voorkomen dat zelfs een sterretje van een euromuntstuk niet meer te repareren valt. Dat heeft te maken hoe het voorwerp(je) de ruit heeft geraakt en is alleen te beoordelen door een expert. Mocht dit het geval zijn, zal je schadehersteller dit mededelen en alternatieven voorstellen.
** We willen je erop wijzen dat het altijd kan voorkomen dat bepaalde schade om uiteenlopende redenen niet kan worden hersteld binnen één dag of tegen de vaste prijzen die wij hanteren. De schadehersteller waarbij je een afspraak hebt zal je in dat geval precies vertellen waarom en de meer- of minderprijs met je doornemen.

Wijkt je schade af van de schade zoals hierboven beschreven?

Vraag dan geheel vrijblijvend een prijsopgave aan.

Prijsopgave aanvragen

Vergelijkbare schades

Beschadiging aan de bekleding

Ondiepe kras

Parkeerdeukje

Parkeerdeukje
Klanttevredenheid
8.9
tevreden.nl

Klanten aan het woord

“ Heel tevreden, aardige mensen. Sterretje in ruit is snel gemaakt. ”

geplaatst op 10-05-2022

“ Goede service en vriendelijke mensen ”

geplaatst op 03-05-2022

“ Goed. ”

geplaatst op 02-05-2022

“ Goed. ”

geplaatst op 02-05-2022

“ Goed ”

geplaatst op 30-04-2022

Schrijf je snel in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!