Klanttevredenheid
8.9
tevreden.nl

Diepe kras

Het betreft een diepe kras van maximaal 20 cm. De kras noemen we "diep" wanneer de lak van je auto beschadigd is geraakt. 

Klanttevredenheid
8.9
tevreden.nl

Diepe kras

Een diepe kras is een kras waarbij de lak van je auto beschadigd is geraakt. Hoe kom je hierachter? De witte ondergrond is zichtbaar en als je met je nagel over de diepe kras heengaat loopt je nagel vast op de kras. 

Grootte van de beschadiging

De diepe kras mag een maximale grootte hebben van 20 cm.

Diepe kras herstellen

Er wordt vaak gedacht dat bij een kleine schade, zoals deze diepe kras op je auto, alsnog een groot deel van de auto opnieuw gespoten moet worden. Om de lakschade bij te werken is dit meestal niet nodig en volstaat het om alleen de plek van de diepe kras te herstellen en te spuiten. Dit is niet alleen veel sneller maar ook veel voordeliger. Deze methode van krassen verwijderen noemen we spotrepair. De lakbeschadiging bijwerken doen we door het schuren van de plaats van de kras en het voorzien deze van een nieuwe grond- en laklaag en vaak nog een laag blanke lak. Vervolgens wordt de plek zorgvuldig opgepoetst en zie je helemaal niets meer van de schade!Tarief inclusief BTW*

€ 199,-

Heb je meer schade?

Dat is heel vervelend. Bereken de totale schade via onze online autoschade calculator en weet binnen een paar klikken waar je aan toe bent!

* Indien de auto voorzien is van metallic/parlemoer lak, raden wij een extra handeling aan om kleurverschil van de lak te voorkomen (zogenaamde uitspuiten). Kosten bedragen € 100,- inclusief BTW per deel.

Diepe krassen die zich bevinden op zogenaamde liggend delen zoals een kofferbakdeksel (model sedan), motorkap of dak kunnen helaas niet via deze methodiek hersteld worden.

** We willen je erop wijzen dat het altijd kan voorkomen dat bepaalde schade om uiteenlopende redenen niet kan worden hersteld binnen één dag of tegen de vaste prijzen die wij hanteren. De schadehersteller waarbij je een afspraak hebt zal je in dat geval precies vertellen waarom en de meer- of minderprijs met je doornemen.

Wijkt je schade af van de schade zoals hierboven beschreven?

Vraag dan geheel vrijblijvend een prijsopgave aan.

Prijsopgave aanvragen

Vergelijkbare schades

Bumperbeschadiging deuk

Bumperdeuk

Kras op bumper

Kras op bumper

Ondiepe kras

Klanttevredenheid
8.9
tevreden.nl

Klanten aan het woord

“ Uitstekend. ”

geplaatst op 28-03-2023

“ Zeer goed werk geleverd. Goed geholpen, zeer tevreden ”

geplaatst op 28-03-2023

“ Beter dan uitstekend kan ik niet verwoorden. ”

geplaatst op 27-03-2023

“ Positief ”

geplaatst op 27-03-2023

“ prima bedrijf ”

geplaatst op 27-03-2023

Schrijf je snel in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!