Klanttevredenheid
8.9
tevreden.nl

Kras op bumper

Het betreft een kras op de bumper van je auto van maximaal 20 cm, waarbij de lak beschadigd is geraakt. 

Klanttevredenheid
8.9
tevreden.nl

Wat zijn de oorzaken van krassen op de bumper van een auto?

Heb je lakschade aan je bumper? Hoge drempels, een paaltje of een aanrijding zijn een aantal van de vele oorzaken van bumperschade. Laat een bumperschade herstellen bij een A.A.S. schadeherstelbedrijf, we helpen je graag!

Verschillende soorten krassen en hoe deze te herkennen zijn

Hoe weet je dat de kras (of deuk) op de bumper van je auto tevens de lak van je auto heeft beschadigd? Bij een diepe kras is de witte of grijze ondergrond zichtbaar geworden. Dit kan je controleren door met je nagel over de kras te gaan. Als je nagel vastloopt is er sprake van een diepe kras. Als dit niet zo is, dan is de lak waarschijnlijk niet beschadigd en praten we overeen ondiepe kras.

Kosten voor het laten spuiten van de bumper

Wil je lakschade op je bumper laten herstellen? Een kras op de bumper van maximaal 20 cm, waarbij de lak niet beschadigd is herstellen wij vanaf € 199,-. De exacte prijs is mede afhankelijk van de locatie van de kras. Wil je precies weten waar je aan toe bent? Vraag dan geheel vrijblijvend een prijsopgave aan bij een A.A.S. schadeherstelbedrijf bij jou in de buurt!

Lees meer

Tarief inclusief BTW*

€ 199,-

Garantie

Garantie 

Op al onze reparaties heb je 4 jaar BOVAG garantie.

Heb je meer schade?

Dat is heel vervelend. Bereken de totale schade via onze online autoschade calculator en weet binnen een paar klikken waar je aan toe bent!

* Indien de auto voorzien is van metallic/parlemoer lak, raden wij een extra handeling aan om kleurverschil van de lak te voorkomen (zogenaamde uitspuiten). Kosten bedragen € 100,- inclusief BTW per deel. 


** We willen je erop wijzen dat het altijd kan voorkomen dat bepaalde schade om uiteenlopende redenen niet kan worden hersteld binnen één dag of tegen de vaste prijzen die wij hanteren. De schadehersteller waarbij je een afspraak hebt zal je in dat geval precies vertellen waarom en de meer- of minderprijs met je doornemen..

Vind een A.A.S. Dagherstel® vestiging in de buurt

Bij A.A.S. Dagherstel® zijn 95 autoschadeherstelbedrijven aangesloten. Zo is er altijd wel een bedrijf bij jou in de buurt!

Wijkt je schade af van de schade zoals hierboven beschreven?

Vraag dan geheel vrijblijvend een prijsopgave aan.

Prijsopgave aanvragen
Klanttevredenheid
8.9
tevreden.nl

Klanten aan het woord

Gemeten via onafhankelijk onderzoeksplatform

Tevreden.nl

“ ik vind het een goed herstel bedrijf efficient goed en staan voor je klaar heb alleen maar plus punten ”

geplaatst op 21-05-2024

“ super behandelt en super gehandelt ”

geplaatst op 21-05-2024

“ Goed ”

geplaatst op 21-05-2024

“ plezierig, vlotte service, prettig in contact ”

geplaatst op 21-05-2024

“ Vakkundig en klantvriendelijke behandeling. ”

geplaatst op 21-05-2024

Wanneer is het noodzakelijk om de bumper opnieuw te laten spuiten?

Bij een kleine beschadiging, zoals een kleine kras op de bumper, kan het mogelijk zijn om alleen dat deel dat beschadigd is te herstellen en opnieuw te voorzien van lak. Dit noemen we ook wel spotrepair, waarbij dus alleen de “spot” (de plek) wordt hersteld en opnieuw wordt gespoten. Dit is niet alleen voordeliger en sneller, maar ook duurzamer omdat we geen nieuwe onderdelen nodig hebben en minder materialen hoeven te gebruiken. We schuren de plaats van de kras en voorzien deze van een nieuwe grond- en laklaag. Vervolgens wordt de plek zorgvuldig opgepoetst en zie je niets meer van die kras op je bumper.

Alternatieven voor het herstellen van lakschade op de bumper

Als je te maken hebt met lakschade op de bumper van je auto, zijn er gelukkig verschillende alternatieven om dit probleem aan te pakken. Ten eerste kun je ervoor kiezen om de beschadigde plek te laten bijwerken door een professionele autoschadehersteller. Deze vakmensen kunnen de beschadigde plek zorgvuldig schuren, de juiste lakkleur aanbrengen en vervolgens de bumper weer strak en egaal maken. Een andere optie is het gebruik van lakstiften of verfmarkers die je zelf kunt aanbrengen. Hoewel dit een goedkope oplossing lijkt, is het belangrijk om te weten dat het resultaat mogelijk niet zo professioneel is als bij een autoschadeherstelbedrijf. Als je zelf aan de slag gaat moet je goed weten wat je doet en de juiste materialen gebruiken. Doe je dat niet dan heb je kans dat de schade alleen maar groter wordt, en dan ben je verder van huis. De bij A.A.S. aangesloten schadeherstelbedrijven hebben die kennis in huis en wij garanderen dat je na herstel niks meer ziet van de kras.