Klanttevredenheid
8.9
tevreden.nl

Dashboard beschadiging

Het betreft schade aan het dashboard van je auto in de vorm van een scheurtje of gaatje. 

Klanttevredenheid
8.9
tevreden.nl

Dashboard reparatie

Ingebouwde apparatuur laat na verwijdering vaak schade achter aan het dashboard in de vorm van een scheurtje of gaatje. Schade die helaas vaak direct wordt opgemerkt. Tijdens deze dashboard reparatie worden gaatjes of scheurtjes geheel onzichtbaar hersteld doordat de structuur “teruggebracht” wordt op de plaats waar voorheen een gaatje zat.

Grootte van de beschadiging

Een gaatje mag niet groter zijn dan 2 cm doorsnee, een scheurtje mag niet breder zijn dan max. 4 cm.

Dashboard reparatie

Tijdens de dashboard reparatie wordt het gaatje of scheurtje in het dashboard eerst (na grondige reiniging) opgevuld met een speciaal daarvoor geschikt vulmiddel. Daarna wordt de structuur van het dashboard nagebootst door een mal te maken van vloeibaar rubber. Vervolgens wordt er met de mal op de plaats van de dashboardbeschadiging weer structuur aangebracht. Met een speciale dashboardcoating wordt het geheel afgewerkt in de juiste kleur. Het gaatje of scheurtje is onzichtbaar hersteld en de dashboard reparatie is succesvol afgerond!

Tarief inclusief BTW*

€ 135,-

Garantie

Op al onze reparaties heb je 4 jaar Focwa garantie.

Heb je meer schade?

Dat is heel vervelend. Bereken de totale schade via onze online autoschade calculator en weet binnen een paar klikken waar je aan toe bent!

* We willen je erop wijzen dat het altijd kan voorkomen dat bepaalde schade om uiteenlopende redenen niet kan worden hersteld binnen één dag of tegen de vaste prijzen die wij hanteren. De schadehersteller waarbij je een afspraak hebt zal je in dat geval precies vertellen waarom en de meer- of minderprijs met je doornemen.

Wijkt je schade af van de schade zoals hierboven beschreven?

Vraag dan geheel vrijblijvend een prijsopgave aan.

Prijsopgave aanvragen

Vergelijkbare schades

Beschadiging aan de bekleding

Nare luchtjes

Vuile autobekleding

Klanttevredenheid
8.9
tevreden.nl

Klanten aan het woord

“ Goede service, duidelijke communicatie, vakwerk, meedenkend en super vriendelijk. Zeer positieve ervaring! ”

geplaatst op 16-06-2021

“ Ben zeer tevreden, werd snel en goed geholpen. Geen zorgen over de rekening die direct naar de verzekering gestuurd wordt. Medewerker kwam zelfs terug op dag dat de vestiging gesloten was om leenauto weer om te ruilen, oftewel erg goede ser... ”

geplaatst op 15-06-2021

“ Weinig ervaring. Afspraak gemaakt op maandagmorgen. Deze werd door het bedrijft het liefst verplaatst naar achter in de week. Dat kwam ons niet uit. Het maken zou een dag duren. Was een hele kleine schade, maar het heeft 5 dagen geduurd. B... ”

geplaatst op 15-06-2021

“ Prima, alles was netjes geregeld, ook het vervangend vervoer. ”

geplaatst op 15-06-2021

“ Auto is prima hersteld na een aanrijding aan de achterzijde. Jammer is dat er geen potje lak wordt meegeleverd na het herstel om zelf eventuele kleine krasjes bij te werken. ”

geplaatst op 15-06-2021

Schrijf je snel in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!