Klanttevredenheid
8.8
tevreden.nl

Vuile bekleding

Een vlekje in de bekleding van je auto kun je prima zelf verwijderen. Voor het verwijderen van grote of meerdere vlekken is vaak een dieptereiniging van de bekleding nodig.

Klanttevredenheid
8.8
tevreden.nl

Beschrijving beschadiging

Een vlekje in de bekleding van je auto kun je prima zelf verwijderen. Voor het verwijderen van grote of meerdere vlekken is vaak een dieptereiniging van de bekleding nodig. Bij een oppervlakkige reiniging blijven namelijk zeepresten aanwezig in de bekleding. Dit trekt helaas weer vuil aan. Heb je dus grote of meerdere vlekken? Tijd voor een professionele schoonmaak.

Grootte van de beschadiging

De meeste vlekken zijn verdwenen na de professionele reiniging door één van onze A.A.S. Schadeherstellers. We kunnen helaas geen 100% garantie bieden dat de vlekken voor altijd verdwenen zijn. Soms zijn deze erg hardnekkig of blijven ze deels zichtbaar. Denk je dat het gaat om een hardnekkige vlek? Graag vernemen we dit zodat we een eerlijk advies kunnen geven.

Het herstel

De voorstoelen en achterbank worden zorgvuldig gereinigd met een dieptereiniger. De reiniger zorgt ervoor dat het vuil wordt losgeweekt en weggezogen. Het reinigingsmiddel dat hierbij wordt gebruikt, wordt met hoge druk in de bekleding gebracht. Hierdoor worden de dieper liggende vlekken ook verwijderd.

Tarief inclusief BTW*

€ 90,-

Garantie

Op al onze reparaties heb je 4 jaar Focwa garantie.

Extra's

Bij dieptereiniging verdwijnen ook de vieze luchtjes die de vlekken veroorzaken. Wil je alle nare geurtjes uit je auto laten verdwijnen, dan is de combinatie waarbij de bekleding wordt gereinigd en een ozon-generator wordt ingezet dé ultieme oplossing. Deze combinatie bieden wij aan voor een totaalbedrag van € 150,- (normaal € 165,-).

Lederen bekleding kun je prima zelf behandelen en reinigen met speciale producten voor leer. Deze zijn verkrijgbaar in supermarkten. 

Klanttevredenheid
8.8
tevreden.nl

Klanten aan het woord

“ Duidelijke en vlotte afhandeling van schade. Klantvriendelijk. ”

geplaatst op 06-12-2018

“ Oké ”

geplaatst op 06-12-2018

“ goed ”

geplaatst op 06-12-2018

“ Zo ben ik nog nooit geholpen bij een schadeherstelbedrijf. Echt top. ”

geplaatst op 06-12-2018

“ Prima! ”

geplaatst op 05-12-2018

Zoek een schadehersteller bij u in de buurt

Vind schadehersteller

Schrijf je snel in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!