Klanttevredenheid
8.9
tevreden.nl

Beschadigde lichtmetalen velg

Het betreffen oppervlakkige schades aan een lichtmetalen velg, zoals krasjes. 

Klanttevredenheid
8.9
tevreden.nl

Beschrijving beschadiging

Je raakt net de stoeprand en ziet vervolgens een lelijke beschadiging op de velg. Dit is de meest voorkomende oorzaak van velgschade. Ook weersinvloeden en strooizout kunnen veroorzakers zijn van beschadigde lichtmetalen velgen. 

Grootte van de beschadiging

Oppervlakkige schade op de velg zoals krasjes. Wanneer een lichtmetalen velg "in onbalans is", ofwel krom, kan onze herstelmethodiek en het opnieuw spuiten van de velg helaas niet worden toegepast. We zullen samen op zoek gaan naar een andere oplossing om alsnog de beschadigde velg te herstellen. 

Het herstel

De beschadigde lichtmetalen velg wordt eerst gerepareerd waarna de velg opnieuw wordt gespoten met zogenaamde blanke lak (transparante lak). Let op: gepolijste lichtmetalen velgen kunnen wij niet via deze methodiek herstellen. Neem contact op met de dichtsbijzijnde vestiging om te overleggen of de beschadigde velg herstelt kan worden. Twijfel je of je gespoten of gepolijste lichtmetalen velgen hebt, kom dan gerust even langs voor gratis advies!

Tarief inclusief BTW*

€ 110,-

Garantie

Op al onze reparaties heb je 4 jaar Focwa garantie.

Extra's

4 lichtmetalen velgen laat je herstellen voor € 400,-. 

Heb je meer schade?

Dat is heel vervelend. Bereken de totale schade via onze online autoschade calculator en weet binnen een paar klikken waar je aan toe bent!

* Alleen lichte schade aan gespoten lichtmetalen velgen kunnen wij via deze methodiek herstellen. Gepolijste velgen vallen hierbuiten. Heeft u schade aan gepolijste velgen? Geef dit dan aan in het opmerkingenveld rechts en we proberen u alsnog van een passend voorstel te voorzien. 

** We willen je erop wijzen dat het altijd kan voorkomen dat bepaalde schade om uiteenlopende redenen niet kan worden hersteld binnen één dag of tegen de vaste prijzen die wij hanteren. De schadehersteller waarbij je een afspraak hebt zal je in dat geval precies vertellen waarom en de meer- of minderprijs met je doornemen.

Wijkt je schade af van de schade zoals hierboven beschreven?

Vraag dan geheel vrijblijvend een prijsopgave aan.

Prijsopgave aanvragen
Klanttevredenheid
8.9
tevreden.nl

Klanten aan het woord

“ Prima ”

geplaatst op 20-09-2021

“ Ze zijn erg klant gericht Komen afspraken na Vervangende auto was en is perfect geregeld ”

geplaatst op 17-09-2021

“ Keurig netjes. Auto is gerepareerd en zelfs van binnen mooi schoon gemaakt! ”

geplaatst op 15-09-2021

“ Positief ”

geplaatst op 15-09-2021

“ Zeer tevreden ! ”

geplaatst op 15-09-2021

Schrijf je snel in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!