Klanttevredenheid
8.9
tevreden.nl

Doffe lak

Door jarenlange UV-straling en vervuiling kan de lak van je auto dof worden. De lak gaat “verkrijten”, ofwel, slaat wit uit. 

Klanttevredenheid
8.9
tevreden.nl

Beschrijving beschadiging

Door jarenlange UV-straling en vervuiling kan de lak van je auto dof worden. De lak gaat “verkrijten”, ofwel, slaat wit uit. Bij nieuwere auto's komt dit niet meer voor omdat zij beschikken over 2-lagen lak.

Grootte van de beschadiging

De witte aanslag kan op de hele auto voorkomen. Vaak is de witte aanslag bij een roodgekleurde auto het meest zichtbaar.

Het herstel

De krijtlaag wordt verwijderd door te polijsten.

Tarief inclusief BTW*

€ 250,-

Garantie

Niet van toepassing.

Klanttevredenheid
8.9
tevreden.nl

Klanten aan het woord

“ Erg goed perfecte service! ”

geplaatst op 17-01-2019

“ Ik heb de contacten met dit schadeherstelbedrijf als zeer prettig ervaren. De heer Van Veen neemt de tijd voor duidelijke uitleg en vraagt ook hoe het met de persoon zelf gaat na een ongeluk. Zeer klantvriendelijk allemaal! ”

geplaatst op 16-01-2019

“ Vanaf begin vriendelijke contactmomenten. Van Gils heeft tijdig contact opgenomen mbt vertraging van geleverde onderdelen. ”

geplaatst op 16-01-2019

“ Ervaring met schadebedrijf is zeer positief. Zowel de initiatie, de afspraak en de aflevering geschiedde geheel volgens afspraak. De schade was volledig hersteld. ”

geplaatst op 16-01-2019

“ Goede en snelle intake. Auto vervolgens volgens afspraak gebracht en weer opgehaald. Keurig gerepareerd. Een leenfiets op na het wegbrengen en weer ophalen van de auto is nog een mooie aanvulling op de service van het prettige bedrijf. ”

geplaatst op 15-01-2019

Zoek een schadehersteller bij u in de buurt

Vind schadehersteller

Schrijf je snel in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!