Klanttevredenheid
8.9
tevreden.nl

Kleine autoschade

Een verhoogde stoeprand, je kinderwagen die net langs de deur schaaft of net dat paaltje gemist. Iedereen heeft wel eens een kleine schade aan de auto en laten wij nu ook kleine autoschade herstellen.

Zoek een vestiging

Binnen één dag hersteld

Schade oplopen aan je auto is nooit leuk. Wij van A.A.S. Dagherstel® herstellen kleine autoschade binnen één dag én tegen een vaste prijs. Want het is gewoon fijn als je weet waar je aan toe bent. We hebben een menukaart samengesteld met maar liefst 18 verschillende soorten kleine autoschades. Staat je schade er niet bij? Ook dan kunnen helpen onze vakmensen je graag weer op weg en maken we geheel vrijblijvend een prijsopgave voor de schade aan je auto. 

Kleine autoschade herstellen

Bij onze ruim 95 vestigingen herstellen wij grote en kleine autoschades, met of zonder beschadiging van de lak en soms met spotrepair. Hieronder een opsomming van een aantal kleine autoschades die wij tegen een vaste prijs én binnen één dag voor je herstellen. Voor een volledig overzicht van onze menukaart, klik je hier

ondiepe kras verwijderen

Ondiepe kras

€ 40,-
Informatie
Parkeerdeukje

Parkeerdeukje

€ 75,-
Informatie
Diepe kras

Diepe kras

€ 199,-
Informatie
deuk schade

Deuk (max. 10 cm doorsnede)

€ 239,-
Informatie
Glans en bescherming

Extra glans en bescherming

€ 29,-
Informatie

Beschadigde lichtmetalen velg

€ 120,-
Informatie

Prijsopgave of afspraak maken?

Wil je een kleine autoschade herstellen en wil je een afspraak maken om deze kleine autoschade te herstellen? Zoek dan een A.A.S. vestiging bij je in de buurt en maak een afspraak. Je kunt ook heel eenvoudig via onze autoschade calculator je schade berekenen en aansluitend een afspraak maken bij een van onze vestigingen. Heb je liever eerst een definitieve prijsopgave omdat je twijfelt of je kleine autoschade wel past binnen de voorwaarden die wij stellen aan onze diensten? Vraag dan een prijsopgave aan via de betreffende vestiging, een van onze chatmedewerkers of via ons contactformulier. Zeg maar dag, kleine autoschade!

Zoek een vestiging

Kleine autoschade?
Zoek een vestiging

Met 95 vestigingen door heel Nederland zit er bijna altijd wel een A.A.S. Dagherstel® vestiging in de buurt. Zoek hieronder eenvoudig de dichtstbijzijnde vestiging door je postcode of plaatsnaam in te vullen.

Elke kleine autoschade herstelt binnen één dag voor een vaste lage prijs!

Schrijf je snel in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!