Klanttevredenheid
8.9
tevreden.nl

Koplampen polijsten

Zijn de koplampen van je auto dof geworden of zitten er kleine krasjes op? Laat tijdig je auto koplampen polijsten bij een van onze A.A.S vestigingen. 

Klanttevredenheid
8.9
tevreden.nl

Doffe koplampen

Doffe koplampen ontstaan door zure regen, pekel en zonlicht. Laat de koplampen van je auto polijsten zodat je weer veilig de weg op kan, en goed zichtbaar bent voor andere in het verkeer. Waarom is het polijsten van de koplampen zo belangrijk en hoe gaan we te werk, wij leggen het je graag uit.

Hoe gaan we te werk?

Voordat we beginnen met het polijsten van de koplampen, wordt eerst het gebied rondom afgeplakt met een speciale tape. Hierdoor kan de autolak niet beschadigen. Na het reinigen van de doffe koplamp, wordt de beschadigde coating laag zorgvuldig verwijderd met speciaal schuurmateriaal. Dit heeft als voordeel dat de nieuwe laag uitstekend hecht. Vervolgens brengen we een nieuwe coating laag aan die tevens UV bestendig is. Vaak zijn beide koplampen dof (minder helder) geworden. Kleine krasjes worden tijdens deze behandeling ook verwijderd, mochten deze aanwezig zijn. Let op: zit er een scheur of barst in de koplamp? In dit geval is de koplamp niet meer te herstellen en zal deze vervangen moeten worden.

Voordelen polijsten koplampen

  • Door de koplampen te laten polijsten en niet te vervangen bespaar je kosten.
  • Het polijsten van de koplampen zal zorgen voor een beter zicht in het verkeer, en je bent natuurlijk ook beter zichtbaar voor andere weggebruikers.
  • Doffe koplampen kunnen een afkeurpunt zijn bij een apk-keuring.

Nadelen polijsten koplampen

  • Wanneer er een scheur of barst in de koplamp zit kan deze niet worden hersteld en zal deze moeten worden vervangen.

Een greep uit onze schade menukaart


Prijs polijsten koplampen

Voor het polijsten van de koplampen hanteren we bij A.A.S. Dagherstel® een vaste prijs van €90,- inclusief btw per doffe of beschadigde koplamp. Per 2 doffe of beschadigde koplampen betaal je een speciaal tarief van €160,-. Bij A.A.S. Dagherstel® hebben we een aantal schades gedefinieerd en deze herstellen wij voor een vaste prijs. Bekijk al onze vooraf gedefinieerde schades én de prijzen hier.

Wijkt jouw schade af van hetgeen wij hier aanbieden? Geen zorgen, wij helpen je graag. Vraag in dit geval een vrijblijvende prijsopgave aan en je ontvangt van ons binnen 1 werkdag een reactie!