Klanttevredenheid
8.9
tevreden.nl

Krassen van auto verwijderen

Ken je dat? Je komt bij je auto en ziet hem gelijk zitten, een kras. Vaak heb je geen idee hoe deze is ontstaan. Soms een heel klein en haast onzichtbaar krasje, maar soms ook grote zichtbare krassen. Bij A.A.S. Dagherstel® kun je terecht voor het herstel van deze krassen binnen één dag én tegen vaste prijzen zodat je weet waar je aan toe bent.

Klanttevredenheid
8.9
tevreden.nl

Krassen verwijderen van auto

Krassen verwijderen doen we op verschillende manieren omdat we onderscheid maken tussen twee verschillende soorten krassen, waarbij we verschilende reparatiemethodes toepassen: Ondiepe krassen en diepe krassen.

Ondiepe kras

Een ondiepe kras: dit is een kras waarbij de lak niet beschadigd is. Dit kun je controleren door met je nagel over de kras te gaan. Loopt je nagel vast? Dan is de lak beschadigd. Zo niet, dan kunnen we deze krassen verwijderen door middel van “polijsten”. Dit is een poetsmethode waarbij we met een speciaal poets apparaat een dun laagje lak weg schuren waardoor er weer een nieuwe glanzende laklaag ontstaat.

Diepe kras

Een diepe kras: dit is een kras waarbij de lak wél is beschadigd. Diepe krassen verwijderen auto kunnen we heel gericht en lokaal. We herstellen dan alleen dat deel van de auto waar de beschadiging zit. Stel er zit een diepe kras midden op je deur dan plakken we de rest van de deur helemaal af, schuren we de plaats waar de kras zit en voorzien deze vervolgens van een nieuwe grondlaag én nieuwe laklaag. Als finishing touch poetsen we de “spot” helemaal op en is het alsof de kras er nooit heeft gezeten. Op deze manier krassen verwijderen noemen we ook wel “spotrepair”.

Kosten auto krassen verwijderen

De kosten om een kras te laten verwijderen zijn afhankelijk van het type kras. Een ondiepe kras herstellen kost € 40,-*. De lak van de auto mag in dit geval niet beschadigd zijn en de kras mag niet groter zijn dan 20 cm. Denk je een ondiepe kras te hebben, maar is deze groter dan 20 cm? Ook dan kunnen we de kras voor je herstellen, maar maken we graag een geheel vrijblijvende prijsopgave voor je.

Heb je een diepe kras die je wilt laten herstellen? Een diepe kras verwijderen kost € 175,-*. De lak van de auto is beschadigd en de kras is maximaal 20 cm. Daar zit ook het prijsverschil ten opzichte van de ondiepe kras. Als de lak van de auto beschadigd is, moet de plaats van de kras geschuurd worden en voorzien worden van een nieuwe grondlaag én laklaag. We zijn dus een stuk langer bezig met herstel van de kras én gebruiken meer materialen om de kras te herstellen.

Heb je een diepe kras die groter is dan 20 cm? Vraag dan een vrijblijvende prijsopgave aan voor het herstel hiervan.


krassen auto verwijderen schuren


Krassen verwijderen auto liggende delen

Liggende delen van een auto zijn de motorkap, het dak en bij sommige auto’s (type sedan) de kofferbakdeksel. Heb je een diepe kras op een van deze delen? Dan kunnen we de kras niet herstellen door middel van spotrepair en kunnen we onze vaste prijs van € 175,- niet hanteren. In dit geval maken we graag een vrijblijvende prijsopgave voor je op.

*We willen je erop wijzen dat het altijd kan voorkomen dat bepaalde schade om uiteenlopende redenen niet kan worden hersteld binnen één dag of tegen de vaste prijzen die wij hanteren. Het schadeherstelbedrijf waarbij je een afspraak hebt zal je in dat geval precies vertellen waarom en de meer- of minderprijs met je doornemen.