Klanttevredenheid
8.9
tevreden.nl

Over Dagherstel

Van ruitschade tot krasjes en deukjes. We repareren het allemaal binnen één dag én tegen een vaste prijs. Sterker nog, dat garanderen we. Zo is je auto snel weer de oude … uhh: nieuwe.

Autoschade?
Binnen één dag je auto schadevrij

Schade aan je auto is nooit leuk, ook al is de schade beperkt. Je bent je auto vaak een aantal dagen kwijt en het kost veel geld. Bij A.A.S. Dagherstel® niet! Wij herstellen kleine autoschades binnen één dag én ook nog eens tegen een vaste prijs. Zo weet je waar je aan toe bent, wel zo fijn. 

Van deukjes tot krasjes, van dashboardschades tot doffe koplampen. Je kunt het zo gek niet bedenken of we herstellen het voor je.

Op onze menukaart bekijk je alle items die wij voor je herstellen tegen een vaste prijs. Staat jouw schade niet op de menukaart? Graag helpen wij je verder. Zoek de dichtstbijzijnde hersteller en meld je schade. Je krijgt dan alsnog een passende offerte, geheel vrijblijvend.

Voorwaarden

We ontkomen er niet aan je erop te wijzen dat het altijd kan voorkomen dat bepaalde schade om uiteenlopende redenen niet kan worden hersteld binnen één dag of tegen de vaste prijzen die wij hanteren. De schadehersteller waarbij je een afspraak hebt zal je in dat geval precies vertellen waarom en de meer- of minderprijs met je doornemen.

Kwaliteitscertificering

Ieder A.A.S. schadeherstelbedrijf is BOVAG Standaard 2 gecertificeerd, dit betekent dat zij alle autoschades kunnen herstellen, ook de meer complexe autoschades. Op elk schadeherstel verlenen wij vier jaar garantie. Kom dus altijd terug mocht je niet geheel tevreden zijn over het herstel.


Autoschade?
Zoek een vestiging

Met 95 vestigingen door heel Nederland zit er bijna altijd wel een A.A.S. Dagherstel® vestiging in de buurt. Zoek hieronder eenvoudig de dichtstbijzijnde vestiging door je postcode of plaatsnaam in te vullen. 

Elke kleine schade hersteld binnen één dag voor een vaste lage prijs!

Schrijf je snel in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!