Klanttevredenheid
8.9
tevreden.nl

Schade berekenen

Hoeveel gaat de schade mij kosten? Een vraag die wij voor je beantwoorden!

Mijn autoschade berekenen

Je hebt autoschade, dat is altijd vervelend. Nog vervelender is dat je eigenlijk niet goed weet waar je aan toe bent. Wat gaat die schade mij kosten? Zeker als je niet verzekerd bent voor schade aan je eigen auto (WA of WA+) is dit een belangrijke vraag die je bezig kan houden. Om je hierbij te helpen hebben wij een tool ontwikkelt waarmee je eenvoudig je schade kunt berekenen. Wel zo makkelijk toch?

Over A.A.S. Dagherstel®

Voordat we je uitleggen hoe je autoschade kunt berekenen via onze website even wat achtergrondinformatie over ons. A.A.S. Dagherstel® is een label van A.A.S. Schadeherstel. Een coöperatie waarbij inmiddels 95 schadeherstelbedrijven zijn aangesloten. Wij hebben een menukaart samengesteld met daarop verschillende (kleine) schades die we binnen één dag én voor een vaste prijs kunt laten herstellen. Dit noemen wij “dagherstel”. Valt je schade buiten onze menukaart, zoals bijvoorbeeld een velgen reparatie van gepolijste velgen? Geen probleem, je kunt altijd een offerte autoschade aanvragen, want ook andere en grotere schades kunnen we voor je herstellen.

Schade berekenen was nog nooit zo makkelijk

Schade aan je auto is niet leuk en daarom willen wij het je zo makkelijk mogelijk maken.

Via onze calculator, die ook heel mobielvriendelijk is, kun je autoschade berekenen door op de auto te klikken en het soort schade te kiezen. In het “winkelmandje” verschijnen de door jou aangegeven schades en gaat de calculator de totale schade berekenen. Dat is nog eens gemakkelijk! Vervolgens kun je op basis van je postcode de voor jou dichtstbijzijnde vestiging zoeken en een vrijblijvende afspraak maken of een definitieve prijsopgave aanvragen mocht je toch twijfelen of de kleine schade helemaal voldoet aan de door ons gestelde voorwaarden.

Schade berekenen

Mijn schade staat er niet tussen

Helaas komt het voor dat de schade die jij hebt niet voorkomt op onze menukaart. Dit betekent niet dat we deze niet kunnen herstellen, maar dit betekent wel dat het een schade is waar we niet op voorhand een vaste prijs voor hebben kunnen bepalen. Want helaas, geen enkele schade is hetzelfde. Onze vakmensen kunnen je uiteraard alsnog helpen en zij zullen dan ook vrijblijvend de schade berekenen en een offerte voor je autoschade uitbrengen als je wenst. Zoek hier onze dichtstbijzijnde vestiging.

Schade berekenen was nog niet eerder zo makkelijk. Bij A.A.S. Dagherstel® weet je binnen een paar klikken waar je aan toe bent en maak je vervolgens gemakkelijk een afspraak bij één van onze 95 vestigingen. Zeg maar dag (kleine) autoschade en hallo, schitterende auto!

Schade check?
Zoek een vestiging

Met 95 vestigingen door heel Nederland zit er bijna altijd wel een A.A.S. Dagherstel® vestiging in de buurt. Zoek hieronder eenvoudig de dichtstbijzijnde vestiging door je postcode of plaatsnaam in te vullen.

Elke kleine autoschade herstelt binnen één dag voor een vaste lage prijs!

Schrijf je snel in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!