Klanttevredenheid
8.9
tevreden.nl

Spotrepair

Heb je een kleine beschadiging op je auto? Bij A.A.S. Dagherstel® herstellen wij kleine schades binnen één dag en vaak tegen een vaste prijs. Bij A.A.S. Dagherstel® herstellen we kleine autoschades door middel van spotrepair. Waarom doen we dat en wat is het voordeel voor jou als klant, wij leggen het je graag uit! 

Klanttevredenheid
8.9
tevreden.nl

Spotrepair

De naam zegt het eigenlijk al: je repareert een “spot”, oftewel een plek op de auto. Dit kan een klein deukje zijn waarbij de lak is beschadigd of een kras. Deze methode kunnen we toepassen als de lakschade niet groter is dan een A4. Het verschil met reguliere herstelmethoden is dat we bij spotrepair ons alleen richten op de plek die herstelt moet worden en dus ook alleen dat deel bijspuiten. Bij regulier herstel, spuiten we een volledig deel (bijvoorbeeld een deur) van de auto. Dit is een stuk kostbaarder omdat we daarvoor meer materialen nodig hebben én we zijn langer bezig.

Voordelen spotrepair

  • Het is snel. Over het algemeen is de schade binnen één dag hersteld.
  • Het is milieuvriendelijker dan regulier schadeherstel omdat we de auto niet in een spuit-/droogcabine hoeven te spuiten. Dit omdat we niet het volledige auto deel spuiten, maar slechts een klein deel daarvan.
  • Het is goedkoper dan regulier schadeherstel. Dit komt tevens doordat we echt alleen de “spot” herstellen en niet een volledig deel van de auto.

Nadelen spotrepair

  • Bij diverse type lakken en kleuren is een extra handeling nodig om kleurverschil te voorkomen. Dit zorgt voor een meerprijs. Dit bespreken we altijd op voorhand met je zodat je niet voor verrassingen komt te staan.
  • Spotrepair kunnen we niet toepassen op liggende delen. Liggende delen van een auto zijn de motorkap, het dak en bij sommige auto’s (type sedan) de kofferbakdeksel.

spotrepair deel auto spuiten

spotrepair

Spotrepair prijzen

De kosten van spotrepair zijn afhankelijk van een aantal factoren: de grootte van de schade, de locatie van de schade, het type auto én ook de lak(kleur) van de auto speelt daarbij een rol. Wist je namelijk dat er verschillende soorten laksystemen bestaan en dat sommige kleuren veel makkelijker te spuiten zijn dan andere kleuren? Wat een feit is, is dat spotrepair kosten lager liggen dan bij regulier schadeherstel omdat we ook minder lang bezig zijn met het herstel en minder materiaal verbruiken. Bij A.A.S. Dagherstel® hebben we een aantal spotrepair schades gedefinieerd en deze herstellen wij voor een vaste prijs. Bekijk al onze vooraf gedefinieerde schades én de prijzen hier.

Een greep uit onze schade menukaart

 

Wijkt jouw schade af van hetgeen wij hier aanbieden? Geen zorgen, wij helpen je graag. Vraag in dit geval een vrijblijvende prijsopgave aan en je ontvangt van ons binnen 1 werkdag een reactie!