Klanttevredenheid
8.9
tevreden.nl

Allround Automotive Solutions (A.A.S.)

A.A.S. Dagherstel® is een label van A.A.S. Schadeherstel, één van de grootste schadeherstelketens van Nederland met in totaal 95 vestigingen.

A.A.S. Dagherstel® is een label van A.A.S. Schadeherstel (A.A.S. = Allround Automotive Solutions), één van de grootste schadeherstelketens van Nederland met in totaal 95 vestigingen. Je kunt hier niet alleen terecht voor schade aan je auto, maar ook voor schade aan trucks, caravans, campers, motoren of scooters. A.A.S. Schadeherstel ziet het als haar missie om mensen met schade op ieder moment en zo prettig én snel mogelijk van dienst te kunnen zijn op al hun locaties. Binnen de coöperatie werken zij volgens 4 kernwaarden die hieronder staan toegelicht. 

100% ontzorgen

Wanneer je schade hebt aan je auto, caravan of motor wil je dit zo snel mogelijk laten herstellen. A.A.S. herstelbedrijven snappen dit. Zij ontzorgen je waar mogelijk door bijvoorbeeld een haal- en brengservice, een leenauto of leenfiets zodat je je mobiliteit niet kwijt raakt.

100% klantgedreven

Het belangrijkste doel is om jou als klant goed te helpen en je verwachtingen waar te maken en het liefst zelfs te overtreffen. Iedere klant met schade verdient de beste service en kwaliteit.

100% vakmanschap

A.A.S. doet waar ze goed in zijn: het herstellen van schade aan voertuigen. Door middel van trainingen, transparante communicatie en een innovatieve aanpak is de kennis van de schadeherstellers altijd up-to-date.

100% betrokken

A.A.S. wil graag een bijdrage leveren aan het milieu en de maatschappij. Hierbij ligt de nadruk op duurzaam en maatschappelijk verantwoord ondernemen. A.A.S. stimuleert de aangesloten schadeherstelbedrijven door middel van het platform “Goed doen doet goed”. Op dit platform biedt A.A.S. de herstelbedrijven ruimte om hun initiatieven die zij ondernemen op regionaal niveau te delen.

Schrijf je snel in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!