Klanttevredenheid
8.9
tevreden.nl

Grote autoschade?

Staat de schade aan je auto niet in ons schade overzicht? Niet getreurd, ook dan helpen we je graag verder bij een van onze ruim 85 schadeherstelbedrijven, die naast de schades die we vermelden in het schade overzicht, ook grote autoschades vakkundig herstellen.

Je auto heeft schade, grote autoschade, dat is heel vervelend en daar helpen we je graag vanaf. A.A.S. Dagherstel® is een label van A.A.S. Schadeherstel. Een van de grootste schadeherstelketens van Nederland. Staat de schade aan je auto niet in ons schade overzicht? Niet getreurd, ook dan helpen we je graag verder bij een van onze 95 schadeherstelbedrijven, die naast de schades die we vermelden in het schade overzicht, ook grote autoschades vakkundig herstellen.

A.A.S. Schadeherstel

Met ruim 95 aangesloten schadeherstelbedrijven is A.A.S schadeherstel een van de grootste ketens van Nederland. A.A.S. heeft vestigingen verdeeld over het hele land. Je kunt hier terecht voor schade aan je auto, caravan, camper, truck, motor óf scooter. A.A.S. ziet het als hun missie om jou op ieder moment zo prettig en snel mogelijk van dienst te zijn op alle locaties. Schade is nooit leuk, daarom bieden zij een luisterend oor, heldere communicatie en helpt A.A.S. je snel weer op weg.

Naar website A.A.S. Schadeherstel

Schade bepalen

Heb je schade aan je auto en wil je deze laten verhelpen? Gebruik allereerst onze schadetool om te bekijken of de schade via één van onze A.A.S. Dagherstel® experts kan worden hersteld. Als de schade aan je auto niet voorkomt in de schadetool betekent dit niet dat onze experts je niet kunnen helpen. Wel betekent dit dat onze experts voor deze schade een aparte offerte zullen opstellen en dat de hersteltijd wellicht langer zal zijn dan 1 dag. Aan de hand van deze offerte kun je bepalen of je de schade gaat claimen bij je verzekeraar of zelf betaald. Blijkt dat het herstelproces meer dan 1 dag in beslag zal nemen, dan kun je tegen een kleine vergoeding gebruik maken van een leenauto. Werk of woon je in de buurt? Maak dan gratis gebruik van een leenfiets!

Vrijblijvende prijsopgave aanvragen

Schade melden

Heb je schade aan je auto? Neem contact op met de dichtstbijzijnde A.A.S. schadehersteller en maak een afspraak om de schade te beoordelen. Vervolgens wordt er een schaderapport opgesteld en kan onze schadehersteller vertellen hoe lang de reparatie zal duren, of er nog onderdelen besteld moeten worden én wat de reparatie gaat kosten. Ga je de schade claimen? Onze schadehersteller regelt in dit geval na beoordeling van de schade alles direct met de verzekeraar, wel zo gemakkelijk. Nadat de herstelwerkzaamheden zijn verricht krijg je van de schadehersteller een BOVAG-garantiebewijs. Dit garantiebewijs geeft aan dat je 4 jaar garantie hebt op de uitgevoerde werkzaamheden door de schadehersteller.

Zoek dichtstbijzijnde vestiging

Schrijf je snel in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!