Klanttevredenheid
8.9
tevreden.nl

Uitdeuken zonder spuiten

Heeft u een deuk(je) aan uw auto opgelopen, maar is de lak niet beschadigd? In veel gevallen kan de deuk hersteld worden zonder dat het beschadigde deel opnieuw gespoten hoeft te worden. Laat tijdig uw auto uitdeuken bij een van onze A.A.S. vestigingen.

Zoek een vestiging

Hoe werkt uitdeuken zonder spuiten?

Door middel van een speciale techniek wordt de deuk hersteld zonder dat de lak daarbij beschadigd. Dit proces wordt ook wel uitdeuken zonder spuiten of restylen genoemd. Door van binnenuit volgens een vaststaand patroon druk uit te oefenen op de deuk, verdwijnt deze beetje bij beetje, totdat deze volledig verdwenen is. Bij A.A.S. Dagherstel® hebben we een aantal schades gedefinieerd die wij tegen een vaste prijs, en vaak binnen 1 dag kunnen herstellen. 

Voordelen uitdeuken zonder spuiten

  • Er is geen spuitwerk nodig voor het herstellen van de deuk waardoor het herstel een stuk goedkoper is omdat het ook minder tijd in beslag neemt.
  • Door een deuk op tijd te laten herstellen voorkomt u dat deze kan gaan roesten.

Nadelen uitdeuken zonder spuiten

  • Uitdeuken zonder spuiten kan niet op alle type deuken worden toegepast. Soms kan de hersteller er niet bij met zijn gereedschap of zit er een hard deel achter de deuk waardoor er geen ‘deukmassage’ mogelijk is.
  • Een deuk die zich op een vouwlijn bevindt kan niet door middel van deze techniek worden hersteld.
  • Als de lak van de auto wel beschadigd is kan uitdeuken zonder spuiten helaas niet worden toegepast.

uitdeuken zonder spuiten

uitdeuken zonder lakschade

Prijs uitdeuken zonder spuiten

De kosten voor het uitdeuken van een deuk zonder lakschade zijn afhankelijk van het type deuk dat u heeft, de grootte en de plaats van de schade. Vaak is het herstellen van schades duur(der) door het spuitwerk dat nodig is. De lak is prijzig en het spuiten kost een hersteller tijd. Het proces van uitdeuken zonder spuiten is in vergelijking daarom vaak voordeliger. Bij A.A.S. Dagherstel® hebben we een aantal schades gedefinieerd en deze herstellen wij voor een vaste prijs. Bekijk al onze vooraf gedefinieerde schades én de prijzen hier.

Een greep uit onze schade menukaart

Parkeerdeukje

Parkeerdeukje

€ 75,-
Informatie

Ondiepe kras

€ 40,-
Informatie

Wijkt jouw schade af van hetgeen wij hier aanbieden? Geen zorgen, wij helpen je graag. Vraag in dit geval een vrijblijvende prijsopgave aan en je ontvangt van ons binnen 1 werkdag een reactie!

Uitdeuken zonder spuiten?
Zoek een vestiging

Met 87 vestigingen door heel Nederland zit er bijna altijd wel een A.A.S. Dagherstel® vestiging in de buurt. Zoek hieronder eenvoudig de dichtstbijzijnde vestiging door je postcode of plaatsnaam in te vullen.

Uitdeuken zonder spuiten

Schrijf je snel in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!