Klanttevredenheid
8.9
tevreden.nl

Velgen reparatie

Een mooie velg maakt je auto helemaal af. Zonde als deze beschadigd is dus. Wij herstellen velgen binnen één dag en tegen een vaste prijs!

Klanttevredenheid
8.9
tevreden.nl

Een auto is voor veel autobezitters een van de belangrijkste eigendommen. Het liefst glimt je auto continu, is deze voorzien van allerlei technische snufjes en zitten er een paar mooie lichtmetalen velgen onder de auto. Het is dan ook heel vervelend wanneer je per ongeluk iets te dicht tegen de stoeprand reed waardoor je velg schade heeft opgelopen. Ook voor een velgen reparatie ben je aan het juiste adres bij A.A.S. Dagherstel®.

Verschillende type velgen herstellen

Er zijn verschillende soorten velgen. Zo heb je lichtmetalen velgen en stalen velgen. Stalen velgen worden vaak in combinatie met winterbanden gebruikt.

  • Een stalen velg is namelijk niet alleen een stuk goedkoper maar ook nog eens veel beter bestand tegen het winterse weer.
  • Lichtmetalen velgen daarentegen zijn niet alleen mooi om te zien, ze zijn een stuk lichter dan stalen velgen waardoor je auto minder zwaar wordt en je dus minder brandstof verbruikt. Lichtmetalen velgen repareren wij tegen een vast tarief van € 120,- per velg. Het gaat dan om oppervlakkige schade aan gespoten lichtmetalen velgen zoals krasjes die je hebt opgelopen door tegen een stoeprand te rijden of langs een struik met hele scherpe takken.
  • Naast gespoten lichtmetalen velgen heb je ook gepolijste lichtmetalen velgen. Om dit type velg te herstellen wordt een andere herstelmethodiek toegepast. Het herstel kan vaak niet binnenn 1 dag en ook niet tegen een vaste prijs. In dit geval maken wij graag een vrijblijvende prijsopgave voor je, zoek hiervoor onze dichtstbijzijnde vestiging.

Gepolijste en gespoten lichtmetalen velgen

Velgen reparatie

Een gespoten velg (rechts / onder) heeft een coating over de velg heen waar een subtiel glinstertje (metallic) in zit. Een gepolijste velg (links / boven) heeft dat niet, daar zie je de basis velgkleur en door het polijsten zie je vaak licht- en donkergrijze delen. Niet al onze vestigingen herstellen gepolijste velgen. Neem contact op met de desbetreffende vestiging om dit na te gaan en wat de mogelijkheden zijn.

Wat kost een reparatie lichtmetalen velgen?

Een velgen reparatie heeft bij ons een vast tarief van € 120,-. Het betreft kleine schade aan de velg zoals oppervlakkige krasjes. Je kunt hier eenvoudig je totale schade berekenen. Heb je een grotere schade of twijfel je over de reparatie van je velgen? Je kunt altijd een vrijblijvende prijsopgave aanvragen voor de velgen reparatie.