Klanttevredenheid
8.9
tevreden.nl

A.A.S. Autoschade van Jaarsveld

Klanttevredenheid
8.9
tevreden.nl

A.A.S. Autoschade van Jaarsveld

Contactgegevens

Rolweg 7
4104 AV Culemborg
Mail ons
Plan je route
0345 530 620

Openingstijden

ma 08.00 - 17.30
di 08.00 - 17.30
wo 08.00 - 17.30
do 08.00 - 17.30
vr 08.00 - 17.30
za 09.00 - 12.00
zo Gesloten

Wat biedt A.A.S. Autoschade van Jaarsveld nog meer?


24-uurs service

4-jaars Focwa-garantie

Haal- en brengservice (tegen betaling)

Klanttevredenheid staat voorop

Over ons

Van Jaarsveld Culemborg heeft met meer dan 80 jaar ervaring uitmuntende expertise opgebouwd op het gebied van schadeherstel en schadeafhandeling.

Bij Van Jaarsveld Culemborg ben je verzekerd van een snelle service, kwaliteit en betrokkenheid. Een goed en fijn gevoel is belangrijk. Er wordt door het schadeherstelteam uitgebreid aandacht besteed aan het geven van advies en uitleg over het herstelproces. Ideeën en oplossingen van de schadeherstellers worden vanzelfsprekend overlegd zodat jouw auto in perfecte staat wordt hersteld.

Op gebied van maatschappelijk verantwoord ondernemen is Van Jaarsveld Culemborg zeer vooruitstrevend. Als erkend leerbedrijf zijn een aantal mensen in opleiding en worden er regelmatig snuffelstages gegeven. Ook is Van Jaarsveld sponsor van plaatselijke sportverenigingen en evenementen. Betreffende het milieu worden LED verlichting en Eco Pro ingezet om het energieverbruik te verminderen. Tevens is het bedrijf gecertificeerd voor Duurzaam Repareren en Erkend Duurzaam.

Over Dagherstel

Bij A.A.S. Dagherstel® herstellen wij kleine autoschades binnen één dag én ook nog eens tegen een vaste prijs. Zo weet je waar je aan toe bent, wel zo fijn.

Klanttevredenheid
8.9
tevreden.nl

Klanten aan het woord

“ Ik werd zeer vriendelijk en correct te woord gestaan. Men was heel behulpzaam. Ik heb geen oordeel over het prijsniveau. In ieder geval is de schade prima hersteld. ”

geplaatst op 21-10-2021

“ Ik ben zeer prettig geholpen. Alles professioneel uitgelegd over het schadeherstel. En vriendelijk personeel. ”

geplaatst op 18-10-2021

“ Zeer ontevreden over het tot nu toe geleverde werk. Los van de fouten die voor, tijdens en na het spuiten zijn gemaakt, is de auto schijnbaar even met een waterslang snel afgespoten en zag er niet uit bij thuiskomst. Auto stond trouwens bij... ”

geplaatst op 14-10-2021

“ Een vriendelijke en meer dan correcte afhandeling van mijn schade. ”

geplaatst op 13-10-2021

“ Ik heb voor de tweede maal (helaas) een behoorlijke schade gehad. En bij deze tweede maal dacht ik direct aan Van Jaarsveld. En waarom: - de eerste keer hebben zij mijn aanzienlijke schade perfect gerepareerd; - ik kreeg een rondleiding... ”

geplaatst op 11-10-2021

Neem contact op met A.A.S. Autoschade van Jaarsveld in Culemborg

Heb je een vraag of opmerking, wil je een afspraak maken of een vrijblijvende prijsopgave aanvragen? Vul dan onderstaand formulier in. Je bent tot niets verplicht.

         

Upload hier je foto('s) ter verduidelijking.

Schrijf je snel in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!