Klanttevredenheid
8.9
tevreden.nl

A.A.S. Autoschadebedrijf Lambert Sint-Oedenrode

Klanttevredenheid
8.9
tevreden.nl

A.A.S. Autoschadebedrijf Lambert Sint-Oedenrode

Contactgegevens

Alfred Nobelstraat 3
5491 DB Sint-Oedenrode
Mail ons
Plan je route
0413 - 490 161

Openingstijden

ma 07.45 - 17.15
di 07.45 - 17.15
wo 07.45 - 17.15
do 07.45 - 17.15
vr 07.45 - 17.15
za Op afspraak
zo Gesloten

Wat biedt A.A.S. Autoschadebedrijf Lambert Sint-Oedenrode nog meer?


24-uurs service

4-jaars Focwa-garantie

Haal- en brengservice (tegen betaling)

Klanttevredenheid staat voorop

Over ons

‘Over een deukje meer, doen wij niet moeilijk!’. Deze zin is al 30 jaar de slogan van Autoschadebedrijf Lambert, een gedreven familiebedrijf dat is gevestigd in Eindhoven en Sint-Oedenrode. Klanten ervaren een prettige sfeer op beide locaties. Bij Lambert doet het team er dan ook alles aan om u te ontzorgen, zodat u de schade zo min mogelijk als onaangenaam ervaart. Onder het genot van een kopje koffie zal het team het schadeherstelproces met u bespreken om u zo prettig mogelijk van dienst te kunnen zijn.

Ontzorgen bij Lambert houdt in: helpen bij het invullen van de schadeformulieren, de schade-afhandeling regelen met uw verzekering of tussenpersoon en het regelen van vervangend vervoer. Omdat de kwaliteit bij het herstellen van schades voorop staat, is het schadeherstelteam zeer deskundig en gespecialiseerd. Iedere schadehersteller verstaat zijn vak zodat herstelwerkzaamheden perfect kunnen worden uitgevoerd.

Over Dagherstel

Bij A.A.S. Dagherstel® herstellen wij kleine autoschades binnen één dag én ook nog eens tegen een vaste prijs. Zo weet je waar je aan toe bent, wel zo fijn.

Klanttevredenheid
8.9
tevreden.nl

Klanten aan het woord

“ Nadat ik contact heb gehad met de medewerkster van ZLM kon ik die zelfde dag al bij auto bedrijf Lambert in Sint Oedenrode al terecht om toekijken wat de schade was . Tevens is er voor een week daarna een afspraak gemaakt dat ik mijn auto ... ”

geplaatst op 12-05-2021

“ Zeer goede ervaring. Nette afhandeling, je weet vooraf wat ze en hoe ze het gaan behandelen. Prettig contact. ”

geplaatst op 11-05-2021

“ Koesterbehandeling voor mijn auto. Auto is slechts half jaar oud en tussendoor regelmatig gereinigd. Dus niet bijzonder vervuild en geen krasjes e.d.. De stoelen e.d. waren zonder meer goed schoon, ook de matten in de auto. Perfect. Maar de... ”

geplaatst op 03-05-2021

“ Vakwerk met een glimlach. Bumper en spoiler van mijn mijn Chrysler 300C laten spuiten. Snel gedaan en mooi gespoten. De prijs was zeker redelijk te noemen. Een tevreden klant dus. ”

geplaatst op 01-04-2021

“ Prima! ”

geplaatst op 10-03-2021

Neem contact op met A.A.S. Autoschadebedrijf Lambert Sint-Oedenrode in Sint-Oedenrode

Heb je een vraag of opmerking, wil je een afspraak maken of een vrijblijvende prijsopgave aanvragen? Vul dan onderstaand formulier in. Je bent tot niets verplicht.

         

Upload hier je foto('s) ter verduidelijking.

Schrijf je snel in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!