Klanttevredenheid
9.1
tevreden.nl

A.A.S. Autoschade Dubbeldam Papendrecht

Klanttevredenheid
9.1
tevreden.nl

A.A.S. Autoschade Dubbeldam Papendrecht

Contactgegevens

Ketelweg 24C
3356 LE Papendrecht
Mail ons
Plan je route
078 - 615 1011

Openingstijden

ma 07.00 - 17.30
di 07.00 - 17.30
wo 07.00 - 17.30
do 07.00 - 17.30
vr 07.00 - 17.30
za Gesloten
zo Gesloten

Wat biedt A.A.S. Autoschade Dubbeldam Papendrecht nog meer?


24-uurs service

4-jaars Focwa-garantie

Haal- en brengservice (tegen betaling)

Klanttevredenheid staat voorop

Over ons

A.A.S. Autoschade Dubbeldam Papendrecht is een allround schadeherstelspecialist op het gebied van autoschades, transportschades en zwaar materieelschades. 

Dubbeldam onderscheidt zich in de omgeving door deze specialismen, vakkennis en kundigheid. Ook op het gebied van klantgerichtheid scoort Dubbeldam hoog. Het schadeherstelteam wil je namelijk te allen tijde ontzorgen en denkt oplossingsgericht met je mee. Doordat de schadeherstellers zeer betrokken zijn en veel inzet tonen, ben je verzekerd van perfect schadeherstel.

Het schadeherstelbedrijf onderscheidt zich ook op het gebied van maatschappelijke verantwoordelijkheid. Er wordt een werkplaats geboden aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Ook is er een actieve focus op energieverbruik en onnodige verspillingen van grondstoffen. Afvalstromen zijn vanzelfsprekend gescheiden. Ook staat er vervangend vervoer voor je klaar met een gunstig energielabel.

Over Dagherstel

Bij A.A.S. Dagherstel® herstellen wij kleine autoschades binnen één dag én ook nog eens tegen een vaste prijs. Zo weet je waar je aan toe bent, wel zo fijn.

Klanttevredenheid
9.1
tevreden.nl

Klanten aan het woord

“ Goed vlotte service ”

geplaatst op 17-08-2022

“ Goede service. Vriendelijke bejegening, werk perfect uitgevoerd. ”

geplaatst op 16-08-2022

“ Ze doen waar ze voor zijn. Het herstellen van de schade op een manier zodat je niet ziet dat er schade is geweest. Laat dit nu precies aansluiten bij mijn verwachtingen van even schade herstelbedrijf ”

geplaatst op 15-08-2022

“ Postitief, waren heel vriendelijk en behulpzaam ondanks het feit dat de auto daar uiteindelijk niet grepareerd is omdat hij Totallos verklaard is. ”

geplaatst op 15-08-2022

“ Heel tevreden, de schade is netjes hersteld. Ik werd vriendelijk geholpen en er werd naar de beste oplossing gezocht! Waar ik geen rekening mee gehouden had, was dat de prijs excl. Btw genoemd werd. Bij het afrekenen schrok ik dus helaas ... ”

geplaatst op 17-03-2022

Neem contact op met A.A.S. Autoschade Dubbeldam Papendrecht in Papendrecht

Heb je een vraag of opmerking, wil je een afspraak maken of een vrijblijvende prijsopgave aanvragen? Vul dan onderstaand formulier in. Je bent tot niets verplicht.

         

Schrijf je snel in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!