Klanttevredenheid
9.1
tevreden.nl

A.A.S. Autoschade Dubbeldam Papendrecht

Klanttevredenheid
9.1
tevreden.nl

A.A.S. Autoschade Dubbeldam Papendrecht

Contactgegevens

Geulweg 5
3356 LB Papendrecht
Mail ons
Plan je route
078 - 615 1011

Openingstijden

ma 07.00 - 17.30
di 07.00 - 17.30
wo 07.00 - 17.30
do 07.00 - 17.30
vr 07.00 - 17.30
za Gesloten
zo Gesloten

Wat biedt A.A.S. Autoschade Dubbeldam Papendrecht nog meer?


24-uurs service

4-jaars Focwa-garantie

Haal- en brengservice (tegen betaling)

Klanttevredenheid staat voorop

Over ons

A.A.S. Autoschade Dubbeldam Papendrecht is een allround schadeherstelspecialist op het gebied van autoschades, transportschades en zwaar materieelschades. 

Dubbeldam onderscheidt zich in de omgeving door deze specialismen, vakkennis en kundigheid. Ook op het gebied van klantgerichtheid scoort Dubbeldam hoog. Het schadeherstelteam wil je namelijk te allen tijde ontzorgen en denkt oplossingsgericht met je mee. Doordat de schadeherstellers zeer betrokken zijn en veel inzet tonen, ben je verzekerd van perfect schadeherstel.

Het schadeherstelbedrijf onderscheidt zich ook op het gebied van maatschappelijke verantwoordelijkheid. Er wordt een werkplaats geboden aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Ook is er een actieve focus op energieverbruik en onnodige verspillingen van grondstoffen. Afvalstromen zijn vanzelfsprekend gescheiden. Ook staat er vervangend vervoer voor je klaar met een gunstig energielabel.

Over Dagherstel

Bij A.A.S. Dagherstel® herstellen wij kleine autoschades binnen één dag én ook nog eens tegen een vaste prijs. Zo weet je waar je aan toe bent, wel zo fijn.

Klanttevredenheid
9.1
tevreden.nl

Klanten aan het woord

“ vriendelijk personeel, duidelijke communicatie, professionele afhandeling ”

geplaatst op 05-07-2021

“ ik heb goede ervaring ”

geplaatst op 30-06-2021

“ Goed. Correct geholpen. Verwachtingen zijn goed gemanaged vooraf - zodat de kosten vs resultaat in balans zijn. Daarnaast hebben de medewerkers mij van uitstekend technisch advies voorzien voor de oplossing van een ander probleem. ”

geplaatst op 30-06-2021

“ uit de kunst ”

geplaatst op 23-06-2021

“ Prima ontvangst. Alles werd door het bedrijf geregeld, met mijn eigen verzekeraar en ook met de tegenpartij. Goede afspraken werden gemaakt voor leenauto en gereedmelding. ”

geplaatst op 15-06-2021

Neem contact op met A.A.S. Autoschade Dubbeldam Papendrecht in Papendrecht

Heb je een vraag of opmerking, wil je een afspraak maken of een vrijblijvende prijsopgave aanvragen? Vul dan onderstaand formulier in. Je bent tot niets verplicht.

         

Upload hier je foto('s) ter verduidelijking.

Schrijf je snel in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!