Klanttevredenheid
8.7
tevreden.nl

A.A.S. Schadeherstel Forepark

Klanttevredenheid
8.7
tevreden.nl

A.A.S. Schadeherstel Forepark

Contactgegevens

Weser 8
2491 DE Den Haag
Mail ons
Plan je route
070 - 301 9336

Openingstijden

ma 07.30 - 17.30
di 07.30 - 17.30
wo 07.30 - 17.30
do 07.30 - 17.30
vr 07.30 - 17.30
za 09.00 - 12.00
zo Gesloten

Wat biedt A.A.S. Schadeherstel Forepark nog meer?


24-uurs service

4-jaar Bovag-garantie

Haal- en brengservice (tegen betaling)

Klanttevredenheid staat voorop

Over ons

A.A.S. Autoschade Forepark is het eerste schadeherstelbedrijf waarin meerdere ondernemers met elkaar samenwerken. Dit is dan ook geen standaard autoschadeherstelbedrijf. Bij Forepark kun je namelijk terecht voor alle mogelijke vormen van autoschadeherstel.

Een voorbeeld hiervan is Dagherstel. Met de allernieuwste technieken worden kleine, cosmetische schades snel en voordelig gerepareerd. Het professionele team van goedopgeleide schadeherstellers hanteert een efficiënte werkwijze waardoor zij je snel van dienst kunnen zijn. Tijdens de reparatie is er een mogelijkheid om te werken en te ontspannen. Ook staat er vervangend vervoer tot uw beschikking.

Onze passie is je te verrassen en verwachtingen te overtreffen. Denk hierbij aan een origineel aanbod van diensten, verrassend vervangend vervoer, de inrichting van het pand, excellente dienstverlening en maatschappelijke betrokkenheid in de regio.

Over Dagherstel

Bij A.A.S. Dagherstel® herstellen wij kleine autoschades binnen één dag én ook nog eens tegen een vaste prijs. Zo weet je waar je aan toe bent, wel zo fijn.

Klanttevredenheid
8.7
tevreden.nl

Klanten aan het woord

Gemeten via onafhankelijk onderzoeksplatform

Tevreden.nl

“ Prima ervaring, Afspraak ingepland met een prijsafspraak zodat je gelijk weet waar je aan toe bent en de afspraak werd ook exact op tijd uitgevoerd. ”

geplaatst op 01-07-2024

“ Qua afhandeling goed. Wat betreft communicatie kon het beter. Toen ik de afspraak maakte had ik een leenfiets geregeld, omdat de reparatie dezelfde dag klaar zou zijn. Dat bleek niet het geval toen ik mij meldde. Ik kreeg toen een leenauto.... ”

geplaatst op 01-07-2024

“ Prima ”

geplaatst op 30-06-2024

“ Reparatie keurig. Communicatie en tijdige afhandeling zeer matig. Duurde veel langer dan afgesproken. Hier was geen communicatie over, maar zelf bellen naar status werd niet gewaardeerd. ”

geplaatst op 26-06-2024

“ Vriendelijk personeel en de schade is netjes hersteld. ”

geplaatst op 25-06-2024

Neem contact op met A.A.S. Schadeherstel Forepark in Den Haag

Heb je een vraag of opmerking, wil je een afspraak maken of een vrijblijvende prijsopgave aanvragen? Vul dan onderstaand formulier in. Je bent tot niets verplicht.

         

Schrijf je snel in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!