Klanttevredenheid
8.6
tevreden.nl

A.A.S. Autoschade Forepark

Klanttevredenheid
8.6
tevreden.nl

A.A.S. Autoschade Forepark

Contactgegevens

Weser 8
2491 DE Den Haag
Mail ons
Plan je route
070 - 301 9336

Openingstijden

ma 07.30 - 17.30
di 07.30 - 17.30
wo 07.30 - 17.30
do 07.30 - 17.30
vr 07.30 - 17.30
za 09.00 - 12.00
zo Gesloten

Wat biedt A.A.S. Autoschade Forepark nog meer?


24-uurs service

4-jaars Focwa-garantie

Haal- en brengservice (tegen betaling)

Klanttevredenheid staat voorop

Over ons

A.A.S. Autoschade Forepark is het eerste schadeherstelbedrijf waarin meerdere ondernemers met elkaar samenwerken. Dit is dan ook geen standaard autoschadeherstelbedrijf. Bij Forepark kun je namelijk terecht voor alle mogelijke vormen van autoschadeherstel.

Een voorbeeld hiervan is Dagherstel. Met de allernieuwste technieken worden kleine, cosmetische schades snel en voordelig gerepareerd. Het professionele team van goedopgeleide schadeherstellers hanteert een efficiënte werkwijze waardoor zij je snel van dienst kunnen zijn. Tijdens de reparatie is er een mogelijkheid om te werken en te ontspannen. Ook staat er vervangend vervoer tot uw beschikking.

Onze passie is je te verrassen en verwachtingen te overtreffen. Denk hierbij aan een origineel aanbod van diensten, verrassend vervangend vervoer, de inrichting van het pand, excellente dienstverlening en maatschappelijke betrokkenheid in de regio.

Over Dagherstel

Bij A.A.S. Dagherstel® herstellen wij kleine autoschades binnen één dag én ook nog eens tegen een vaste prijs. Zo weet je waar je aan toe bent, wel zo fijn.

Klanttevredenheid
8.6
tevreden.nl

Klanten aan het woord

“ De persoonlijke aanpak van dit schadebedrijf vanaf het afleveren en ophalen van de auto is zeer goed te noemen. Dit bedrijf verstaat het woord hospitality. Mijn complimenten probeer dit vast te houden. ”

geplaatst op 14-10-2021

“ Prima geholpen voor een faire prijs. Uitdeuken zonder spuiten en wegwerken kleine deuk met spuiten in deur. Auto mooi schoon aan buiten en binnenkant klaargezet. ”

geplaatst op 13-10-2021

“ Wij kunnen niet anders dan een tien geven aan uw bedrijf. Vriendelijk ontvangen,de schade bekeken, advies daarbij,prijsopgave gekregen en een afspraak gemaakt voor de reparatie. De volgende dag hadden we de offerte per email in huis. W... ”

geplaatst op 13-10-2021

“ Van begin tot eind keurig geholpen. Schade conform afspraak gerepareerd inclusief de afhandeling met de verzekeringsmaatschappij. ”

geplaatst op 12-10-2021

“ Goed ”

geplaatst op 12-10-2021

Neem contact op met A.A.S. Autoschade Forepark in Den Haag

Heb je een vraag of opmerking, wil je een afspraak maken of een vrijblijvende prijsopgave aanvragen? Vul dan onderstaand formulier in. Je bent tot niets verplicht.

         

Upload hier je foto('s) ter verduidelijking.

Schrijf je snel in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!