Klanttevredenheid
8.6
tevreden.nl

A.A.S. WellColl Sittard

Klanttevredenheid
8.6
tevreden.nl

A.A.S. WellColl Sittard

Contactgegevens

Milieuparkweg 2
6136 KP Sittard
Mail ons
Plan je route
088 - 758 0840

Openingstijden

ma 08.00 - 17.30
di 08.00 - 17.30
wo 08.00 - 17.30
do 08.00 - 17.30
vr 08.00 - 17.30
za 09.00 - 11.30
zo Gesloten

Wat biedt A.A.S. WellColl Sittard nog meer?


24-uurs service

4-jaars Focwa-garantie

Haal- en brengservice (tegen betaling)

Herstelt ook schade aan oldtimers

Klanttevredenheid staat voorop

Over ons

WellColl Sittard is een gespecialiseerd autoschadeherstelbedrijf dat zich vanaf de oorsprong richt op hoogstaande kwaliteit en snelle service. Voor het herstel van elke schade aan uw auto, camper en caravan kun je bij WellColl terecht. Er wordt gewerkt met geavanceerde apparatuur en technieken zodat je verzekerd bent van een perfect resultaat.

Het professionele team van goedopgeleide schadeherstellers doet er alles aan om het schadeherstelproces zo aangenaam mogelijk te laten verlopen. Dit betekent een snelle service, altijd vervangend vervoer en eerlijk samenwerken. Ook is het team op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van schadeherstel. Zo kunnen zij je optimaal adviseren en een passende oplossing bieden.

Over Dagherstel

Bij A.A.S. Dagherstel® herstellen wij kleine autoschades binnen één dag én ook nog eens tegen een vaste prijs. Zo weet je waar je aan toe bent, wel zo fijn.

Klanttevredenheid
8.6
tevreden.nl

Klanten aan het woord

“ Slecht en goed. Voor schadeherstel zou ik mijn auto twee dagen moeten afgeven. Op de eerste dag bracht ik mijn auto om 08.30 uur en daar vertelde de receptioniste mij, dat herstel voor de tweede dag was ingepland. Waarom zij mij niet gebel... ”

geplaatst op 16-07-2021

“ Goed schadeherstelbedrijf.. Alleen is de vestiging Sittard geen partner van de ANWB terwijl de meeste andere vestigingen van Wellcoll dit wel zijn. Dit wordt opgelost door de financiële afwikkeling via een wel bij de ANWB aangesloten v... ”

geplaatst op 15-07-2021

“ Nette, correcte service. Schade is mooi hersteld en auto was netjes gepoetst bij overhandiging. ”

geplaatst op 14-07-2021

“ Ik ben zeer tevreden over het schadeherstel van mijn auto door Wellcoll. Mijn auto ziet er weer als nieuw uit en was zelfs helemaal gewassen toen ik hem ging ophalen! Ook het telefonisch contact verliep goed en vlot! ”

geplaatst op 13-07-2021

“ Heel goed. Je Wort direct naar grote tevredenheid geholpen door deskundig personeel. De afspraken worden goed gecommuniceerd met de klant. Met de wensen van de klant wordt terdege rekening geholfen. ”

geplaatst op 06-07-2021

Neem contact op met A.A.S. WellColl Sittard in Sittard

Heb je een vraag of opmerking, wil je een afspraak maken of een vrijblijvende prijsopgave aanvragen? Vul dan onderstaand formulier in. Je bent tot niets verplicht.

         

Upload hier je foto('s) ter verduidelijking.

Schrijf je snel in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!