Klanttevredenheid
8.6
tevreden.nl

A.A.S. Wensink Schade Hoogeveen

Klanttevredenheid
8.6
tevreden.nl

A.A.S. Wensink Schade Hoogeveen

Contactgegevens

Europaweg 28
7903 TM Hoogeveen
Mail ons
Plan je route
0528 - 277 603

Openingstijden

ma 08.15 - 17.00
di 08.15 - 17.00
wo 08.15 - 17.00
do 08.15 - 17.00
vr 08.15 - 17.00
za Gesloten
zo Gesloten

Wat biedt A.A.S. Wensink Schade Hoogeveen nog meer?


24-uurs service

4-jaars Focwa-garantie

Haal- en brengservice (tegen betaling)

Klanttevredenheid staat voorop

Over ons

Met ruim 25 jaar ervaring mag A.A.S. Wensink Schade Hoogeveen zich expert noemen op het gebied van autoschade. Het deskundige schadeherstelteam maakt zich sterk voor kwaliteit en klantvriendelijkheid. Wensink Schade onderscheidt zich door een uitgesproken klantgerichtheid, een hoog kwaliteitsniveau en transparante werkwijze. Dit transparante karakter is doorgevoerd in het moderne pand met professioneel ingerichte werkplaats.

Als erkend leerbedrijf is Wensink Schade vooruitstrevend op het gebied van maatschappelijk verantwoord ondernemen. Om het beste uit het team te halen kan elk teamlid een leer-werktraject volgen. Dit draagt bij aan de vakinhoudelijke ontwikkeling en betrokkenheid bij het bedrijf. Ook in de toekomst zijn specialisten nodig die ambachtelijk vakwerk kunnen combineren met moderne techniek. Wensink Schade sponsort daarnaast grote en kleine evenementen om zo een steentje bij te dragen in Hoogeveen.

Over Dagherstel

Bij A.A.S. Dagherstel® herstellen wij kleine autoschades binnen één dag én ook nog eens tegen een vaste prijs. Zo weet je waar je aan toe bent, wel zo fijn.

Klanttevredenheid
8.6
tevreden.nl

Klanten aan het woord

“ Mijn schade werd vakkundig uitgevoerd en mijn auto zag er weer als nieuw uit! Zeer vriendelijke medewerkers en zoals afgesproken stond er een prima leenauto op me te wachten. ”

geplaatst op 05-07-2021

“ Keurig binnen de afgesproken termijn onze autoschade verholpen. Meegestuurd Garantiebewijs geeft aan dat men het werk serieus neemt. Afhandeling met de verzekeringsmaatschappij vond vlot en zonder onze tussenkomst plaats. ”

geplaatst op 01-07-2021

“ Een heel correcte en goede afhandeling van de schade. ”

geplaatst op 30-06-2021

“ Uitstekend ”

geplaatst op 22-06-2021

“ Keurig en professioneel bedrijf. ”

geplaatst op 22-06-2021

Neem contact op met A.A.S. Wensink Schade Hoogeveen in Hoogeveen

Heb je een vraag of opmerking, wil je een afspraak maken of een vrijblijvende prijsopgave aanvragen? Vul dan onderstaand formulier in. Je bent tot niets verplicht.

         

Upload hier je foto('s) ter verduidelijking.

Schrijf je snel in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!