Klanttevredenheid
8.6
tevreden.nl

A.A.S. Wensink Schade Hoogeveen

Klanttevredenheid
8.6
tevreden.nl

A.A.S. Wensink Schade Hoogeveen

Contactgegevens

Europaweg 28
7903 TM Hoogeveen
Mail ons
Plan je route
0528 - 277 603

Openingstijden

ma 08.15 - 17.00
di 08.15 - 17.00
wo 08.15 - 17.00
do 08.15 - 17.00
vr 08.15 - 17.00
za Gesloten
zo Gesloten

Wat biedt A.A.S. Wensink Schade Hoogeveen nog meer?


24-uurs service

4-jaars Focwa-garantie

Haal- en brengservice (tegen betaling)

Klanttevredenheid staat voorop

Over ons

Met ruim 25 jaar ervaring mag A.A.S. Wensink Schade Hoogeveen zich expert noemen op het gebied van autoschade. Het deskundige schadeherstelteam maakt zich sterk voor kwaliteit en klantvriendelijkheid. Wensink Schade onderscheidt zich door een uitgesproken klantgerichtheid, een hoog kwaliteitsniveau en transparante werkwijze. Dit transparante karakter is doorgevoerd in het moderne pand met professioneel ingerichte werkplaats.

Als erkend leerbedrijf is Wensink Schade vooruitstrevend op het gebied van maatschappelijk verantwoord ondernemen. Om het beste uit het team te halen kan elk teamlid een leer-werktraject volgen. Dit draagt bij aan de vakinhoudelijke ontwikkeling en betrokkenheid bij het bedrijf. Ook in de toekomst zijn specialisten nodig die ambachtelijk vakwerk kunnen combineren met moderne techniek. Wensink Schade sponsort daarnaast grote en kleine evenementen om zo een steentje bij te dragen in Hoogeveen.

Over Dagherstel

Bij A.A.S. Dagherstel® herstellen wij kleine autoschades binnen één dag én ook nog eens tegen een vaste prijs. Zo weet je waar je aan toe bent, wel zo fijn.

Klanttevredenheid
8.6
tevreden.nl

Klanten aan het woord

“ Mijn schade is prima hersteld door Wensink. Alles liep volgens afspraak en werd er keurig een vervangende auto geregeld. Mijn auto zag er na het herstel weer als nieuw uit. ”

geplaatst op 20-03-2023

“ Slecht, afhandeling zeer slecht. Wordt als klant uitgekafferd, en geen enkele inzet om tot een compromis te komen nadat hersteller en verzekeraar fouten hebben gemaakt. ”

geplaatst op 20-03-2023

“ Goed ”

geplaatst op 12-03-2023

“ Goed ”

geplaatst op 04-03-2023

“ Met het schadeherstelbedrijf heb ik een zeer prettig contact gehad. Het komt afspraken uitstekend na. De planning van werkzaamheden verliep probleemloos rekening houdend met mijn eigen planning en mogelijkheden. De schade is prachtig herst... ”

geplaatst op 27-02-2023

Neem contact op met A.A.S. Wensink Schade Hoogeveen in Hoogeveen

Heb je een vraag of opmerking, wil je een afspraak maken of een vrijblijvende prijsopgave aanvragen? Vul dan onderstaand formulier in. Je bent tot niets verplicht.

         

Schrijf je snel in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!